16 Mayıs 2012 Çarşamba

PCO - koyun placentalı maske // 2adet 5TL satıldı

Açıklama :)

PCO Maske içeriğinde bulunan etken maddeler sayesinde cildinizin rahat nefes almasını sağlayacaktır. Düzenli kullanım sonucunda hücrelerinizi yeniler. Mimik hareketlerinden dolayı oluşmuş kırışıklıkları azaltır. Cildinize nem kazandırarak  daha canlı gözükmesini sağlar. Toksin maddeleri atar. Koyu lekeleri açar. Cilde elastikiyet ve dolgunluk kazandırır. Cildin vitamin ve mineral ihtiyacının sağlar. Akne (sivilce) aktivitelerinin azalmasına yardımcı olur. 

Pco maskenin içeriği; koyun plazentası , hyoluronik asit , kojik asit , kollagen , Vitamin E , Vitamin C , Aloe Vera gibietkin maddelerden oluşmaktadır.

PCO Placenta Maskesinin İçeriği :

Hyaluronik Asit : Deri içerisinde bol miktarda bulunan temel elemanlardan biridir. Özelliği ise cilde su çekerek, cildin nemli olmasını sağlar. Cilt tarafından emilen bu madde sayesinde cilt, en üst düzeyde nemlilik kazanır ve dış etkenlerden kendisini korur. 

Kollagen : Vücudun çok önemli bir yapı taşıdır. İçinde kollajen olmayan organ ya da doku yoktur. Dokular için önemli bir destek yapısıdır. Vücudumuz dörtte biri kolajendir. Yumuşak dokuları destekleyerek cildin sıkılaşması görevini yapar. 

Kojik Asit : Kojik asit doğal ve tesirli leke açıcıdır.( prinçten elde edilir ) Fakat melaninin üretimini geciktirip melanini parçalayarak pigmentasyon oluşumu azaltır, var olan lekelerinde kaybolmasına yardımcı olur. 

Koyun plecentası : Yoğun vitamin, protein, yağ ve su içerir .Cildin kısa zamanda beslanmesini, nemlenmesini ve yenilenmesini sağlar. 

Vitamin E : E vitamini yağda eriyen bir antioksidan olup, hücre zarının bütünlüğünün korunmasında rol oynar. Yaşlanma sürecini geciktirir ve hücre yenilenmesine yardımcı olur. 

Vitamin C : C vitamini, sabit, düşük ph’lı, yüksek yoğunluklu L-askorbik asit formüllü, yaşlanmaya karşı korumada anahtar vitamindir. C vitamini kuvvetli, suda eriyen antioksidan olup, kolajen ve elastin yapımında hayati bir yardımcı faktör olup, cilt rengini yenileyen geliştiren ( pigment proteinlerini önleyici ) bir özelliğe sahiptir. Zararlı ışıkların cildimize karşı zararını önleyicidir. 

Aloe Vera : Dış etkenler ile oluşan cilt hasarının tedavi edilmesini sağlar. Yıpranmayı azaltır. Ayrıca cildi gerginleştirir ve elastikiyet kazandırır.amin C , Aloe Vera gibi etkin maddelerden dolayı özellikle kırışıklıklar , sarkmalar ve cilt lekeleri üzerinde bariz farklılıklar oluşturmaktadır.

3 yorum: